Επιστημονική Μαγειρική Ζαχαροπλαστική Διαιτητική - Σύγχρονος Οδηγός Υγείας, Εύγευστη Και Υγιεινή Τροφή

Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ
Διαθεσιμότητα:in stock 1 item(s)
Κωδικός Προϊόντος:36361β-XIII7
50,00 €

Περιγραφή

Πρώτη ελληνική έκδοση, Συντακτική Επιτροπή Ι. Κ. Σιβολάπ - Ο. Π. Μολτσανόφ,- Ντ. Ι. Λομπανόφ - Μ. Α. Σκουρήχιν - Μ. Ο. Ληφσίτς - Ι. Π. Τσιπλένκοφ, (στην ελληνική έκδοση) με τη συνεργασία ομάδος διακεκριμένων Ελλήνων επιστημόνων και ειδικών, επιμέλεια Ειρήνη Ζακιρίδου, μετάφραση Μαριάνα Γαβριηλίδου, εκτύπωση Τυπογραφείο Α. Ζαφειρόπουλου, Αθήναι 1964, σελ. 475+42 με εικόνες εκτός κειμένου. Βιομηχανική βιβλιοδεσία με δερμάτινη ράχη, σχήμα 4ο (25x19), σε καλή κατάσταση (μικρή φθορά στο άνω τμήμα της ράχης).

Το παρόν βιβλίο είναι το Δεύτερο Μέρος τού "Σύγχρονου Οδηγού Υγείας". Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Διατροφής της Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών της ΕΣΣΔ (Μόσχα).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ