Τετράρχης, Τόμος Β'

Συγγραφέας: Ιρβάιν, Ίαν
Εκδόσεις: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Διαθεσιμότητα:in stock 1 item(s)
Κωδικός Προϊόντος:270K35659
12,00 €

Περιγραφή

Μετάφραση Κώστας Γερογιάννης, εικονογράφηση-σχεδίαση εξωφύλλου Nick Stathopoulos, Αθήνα 2005, τόμος Β', βιβλίο δεύτερο από "Το Πηγάδι Των Αντηχήσεων", σελ. 348+3. Χαρτόδετο, σχήμα 8ο μεγάλο (24x17), σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Σάνθεναρ έχει γονατίσει.
Ο πόλεµος µε τους αλλόκοτους λύριγκες συνεχίζεται αµείωτος και η ανθρωπότητα φαίνεται ότι τον χάνει.
Όµως, έπονται χειρότερα. Οι Άακιµ εισέβαλλαν και η δύναµή τους µοιάζει ακαταµάχητη: έχουν έναν ολόκληρο στόλο από πολεµικούς συναρµολογητές. Ο Βίθις, ο εξαγριωµένος ηγέτης των Άακιµ, καταριέται την ανθρωπότητα για τον χαµό του Άακαν και της φυλής του και, για να αποζηµιωθεί, απαιτεί τον µισό κόσµο. Το συµβούλιο δεν είναι σε θέση να αντισταθεί. Ακόµα, όµως, κι αν ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του, ποιος μπορεί να σβήσει την δίψα του για εκδίκηση;
Η Τιάαν είναι απελπισµένη. Η ζωή της έχει γίνει ερείπια ενώ ο αδυσώπητος Νις την κυνηγάει στην ερηµωµένη πόλη του Τίρθραξ, κατηγορώντας την για την επίθεση των Άακιµ.
Το µέλλον του κόσµου εναπόκειται σε τρεις ανθρώπους ψυχικά ράκη: στην Τιάαν, που οι γεωµαντικές της δυνάµεις είναι το κλειδί της δύναµης που µπορεί να τους σώσει ή να τους καταστρέψει, στον Νις, που έχει ορκιστεί να παραδώσει την Τιάαν στην δικαιοσύνη, και στην Ίρισις, που το µεγάλο της ταλέντο είναι κρυµµένο ακόµα και από την ίδια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ