Από την εμφάνιση του ανθρώπου, Ταξιάρχου Τσιόγκα

Συγγραφέας: Τσιόγκας, Ταξιάρχης
Εκδόσεις: Εκδόσεις "ΔΩΔΩΝΗ"
Διαθεσιμότητα:in stock 1 item(s)
Κωδικός Προϊόντος:8K31472
12,00 €

Περιγραφή

Από την εμφάνιση του ανθρώπου, Ταξιάρχου Τσιόγκα, εκδόσεις ΔΩΔΩΝΗ 2004, σελίδες 299.

Στο βιβλίο μου αυτό, το οποίο γράφτηκε κατά τα έτη 1982-1986 και 1999, αναφέρομαι σε περιγραφές και μεγάλα γεγονότα που συνέβησαν στη Γη στις διάφορες περιόδους. Ξεκινώντας από το απώτατο παρελθόν των 400.000.000 ετών, περιγράφω την εμφάνιση της Ευρώπης και της Αιγηίδας. Τη μορφολογία της Γης σε διάφορες περιόδους, την εμφάνιση του ανθρώπου της Πρώτης, Δεύτερης, Τρίτης, Τέταρτης, και Πέμπτης πλάσης πάνω στη Γη.
Περιγράφω, εν ολίγοις, τον πολιτισμό της καθεμιάς, γεγονότα που συνέβησαν την περίοδο που ζούσε η καθεμιά από τις πλάσεις των ανθρώπων, τον αφανισμό και την αιτία του αφανισμού του ανθρώπου της Πρώτης, Δεύτερης, Τρίτης και Τέταρτης πλάσης.
Στην Πέμπτη πλάση στην οποία ανήκει και ο σημερινός άνθρωπος, αναφέρομαι εκτενέστερα και ιδιαίτερα στον λευκό άνθρωπο. Η διήγηση των διαφόρων γεγονότων, οι περιγραφές τοποθεσιών και η μορφολογία της Γης στις διάφορες περιόδους, προέρχονται από ταξίδια στο χρόνο ή από την απομαγνητοσκόπηση της ταινίας του χρόνου-χώρου. Είναι από την ταινία του χρόνου-χώρου όπου καταγράφεται κάθε γεγονός στη Γη και έξω από τη Γη στον χρόνο-χώρο. Σ' αυτό έχω αναφερθεί στο βιβλίο μου "Ταξιδεύοντας στο χρόνο - Φθία Θεσσαλίας".
Οι αποδείξεις για την πιστοποίηση των λεγομένων μου, βρίσκονται στο εσωτερικό και στην επιφάνεια της Γης. Το Εσωτερικό της Γης μετά από έρευνες, θα μας αποκαλύψει με την άνοδο της επιστήμης (εάν δεν επέλθει κάποια καταστροφή), όλα τα αναφερόμενα στο βιβλίο μου αυτό. Πολλά από τα αναφερόμενα, σήμερα έχουν πιστοποιηθεί: η ύπαρξη πετρωμάτων στο Νότιο πόλο, αποκλίσεις του βόρειου ημισφαιρίου και τον νότιου ημισφαιρίου στο βόρειο ημισφαίριο, η ύπαρξη του ανθρώπου πριν από εκατομμύρια χρόνια, ο άνθρωπος της Τρίγλιας 11.000.000 π.Χ., των Πετραλώνων 730.000.000 π.Χ. κ.α. Ας αναμένουμε... (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ